Tarieven

Bruiloften vanaf € 150,
Omdat elke bruiloft maatwerk is, lopen de prijzen voor bruidsfotografie uiteen. Alles is mogelijk; je kunt mij 1,5 uur inhuren voor € 150,- voor de ceremonie gevolgd door wat groepsfoto’s, of voor een hele dag inclusief afsluitend feest. Je kunt het letterlijk ‘zo gek maken als je zelf wilt’. Daarom maak ik altijd graag een vrijblijvende afspraak om jullie persoonlijke wensen door te spreken en op basis daarvan een offerte te maken. Voor een greep uit de standaardmogelijkheden klik je hier.

Portretfotografie Basis € 75,-
Portretfotografie, bolle buiken fotografie, kinderfotofeestjes, familieportretten en zwangerschapsfotografie; voor € 75,- bestel je het basispakket. De foto’s worden gemaakt in de studio in Rijsbergen of op een zelf te kiezen locatie buiten (in het Mastbos, Liesbos, bij de Asterdplas of in het Ginneken Breda bijvoorbeeld) en vervolgens op deze website geplaatst waar je ze kunt bestellen. Je krijgt voor € 75 dus alleen de shoot (max 5 personen, daarna € 20 pp extra) en betaalt dan per foto een bedrag van € 20 achteraf. Je krijgt voor deze € 75 dus geen digitale fotobestanden en ook geen afdrukken. Deze optie is vooral in trek als kadobon omdat de geportretteerde familie alleen de afdrukken maar zelf hoeft te betalen.

Portretfotografie All-In € 155,-
Makkelijker is het bestellen van het all-in pakket voor € 155,00. Eveneens worden nu gedurende één á anderhalf uur foto’s gemaakt (in de studio of buiten) maar je krijgt bij deze optie de gemaakte foto’s bewerkt digitaal (DVD, USB of via WeTransfer). Je kunt vervolgens naar wens bestellen wat je maar wilt. En wáár je maar wilt, dus dat hoeft niet bij de fotograaf te zijn. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. Het bedrag van € 155,- geldt voor maximaal 5 personen per shoot. Daarna betaal je € 20,- per persoon extra. Het totaalbedrag blijft all-in: je ontvangt dus altijd de mooiste foto’s bewerkt digitaal om zelf naar wens af te drukken.

Newbornshoot Basis € 75,-
Voor € 75,- bestel je het basispakket. De foto’s van jouw baby worden dan gemaakt in de studio in Rijsbergen of bij jullie thuis en vervolgens op deze website geplaatst. Je kunt daarna de mooiste foto’s bestellen voor € 20,- per stuk (zonder watermerk, digitaal). Je krijgt dus geen foto’s op USB of op DVD en ook geen afdrukken maar moet elke foto afzonderlijk betalen. Deze optie is vooral in trek als kadobon of wanneer je op zoek bent naar 1 gave foto voor aan de muur.

Newbornshoot All-in € 155 (studio Rijsbergen) of € 200 (bij jou thuis max 30km van Breda)
Makkelijker is het bestellen van het all-in pakket voor €155,00 (jullie komen dan naar mijn studio) of €200 (ik kom naar jullie toe en neem al mijn spullen mee). Net als bij het basispakket worden nu gedurende 60 a 90 minuten foto’s gemaakt van jullie kleintje alleen krijgen jullie nu de mooiste foto’s bewerkt digitaal aangeleverd. Deze digitale bestanden kun je vervolgens naar wens bijbestellen op welke manier je maar wilt (canvas, afdruk, album, etc) en wáár je maar wilt, dus dat hoeft niet bij de fotograaf te zijn. Jullie ontvangen tevens een mini-album van 10x15cm met softe kaft. Natuurlijk maak ik graag een luxe fotoalbum van jullie wondertje (20x20cm) voor jullie voor € 45 extra. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent.

Reclame fotografie, foto’s van lezingen en evenementen
Foto’s laten maken voor marketingdoeleinden, voor lezingen of bij evenementen is afhankelijk van locatie, duur en doeleinden. Quinta maakt hiervoor dan ook graag een offerte op maat. Neem contact op voor een offerteaanvraag. Richtprijs is € 120 per uur inclusief alle bewerkte beelden digitaal op groot formaat geleverd zonder beeldmerk.

Geef een fotoshoot cadeau!
Je kunt iemand natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen! Kies bijvoorbeeld voor het basispakket van € 75,- zodat er foto’s worden gemaakt die hij of zij later via deze site zelf kan bijbestellen. Een kadobon bestel je eenvoudig via het formulier op de contactpagina.

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!