Tarieven bruiloften

Omdat elke bruiloft maatwerk is, is alles mogelijk. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met jullie om jullie dag en wensen door te spreken en maak op basis daarvan een offerte. Een greep uit de standaardmogelijkheden tref je hier.

All-in pakket bruiloft  € 1.250,- (8 uur fotografie incl. album en de foto’s op DVD)
(reiskosten zijn inclusief wanneer de locatie < 35 km van Breda ligt)
Verreweg het meest verkochte pakket: all-in. Quinta maakt foto’s vanaf het aankleden en opmaken van de bruid tot aan het diner, uiteraard met alles wat daar tussen ligt. De ceremonie, eventueel het aansnijden van de taart en/of proosten met champagne, groepsfoto’s en de bruidsreportage. Dit totaalplaatje kost € 1.250.- en is inclusief een digitaal gedrukt luxe album met luxe kaft (ter waarde van €375, ik laat de albums aan jullie zien tijdens onze eerste afspraak). Bovendien bevat het standaardpakket levering van de foto’s rechtenvrij op DVD om bij te kunnen bestellen voor familie en vrienden. Het omvat 8 uur fotografie exclusief reistijd dus ik ben echt 8 uur aan het werk. Voor elk uur dat ik langer blijf betaal je in combinatie met dit pakket €45,- per uur extra.

Willen jullie niet dat de hele dag wordt vastgelegd maar slechts een deel?
Dan kun je Quinta natuurlijk ook voor een (paar) uur inhuren en de levering van de foto’s als afzonderlijk product afnemen.

Fotografie per uur: € 95,- per uur
Alleen de plechtigheid en de trouwreportage laten vastleggen? Dat kan natuurlijk en kost € 95.- per uur. Let op dit is exclusief reistijd (a € 95,- per uur), reiskosten (a € 0,19 per km) en exclusief levering van de foto’s. Een DVD met de beelden koop je er apart bij en ook een album wordt apart in rekening gebracht. Het webalbum is gratis (zie onder).

Foto’s op DVD – inclusief bij standaardpakket / € 200,- wanneer je kiest voor ‘fotografie per uur’
De trouwfoto’s worden (bewerkt) in hoge resolutie op DVD aangeboden. Wanneer je het all-in pakket afneemt is dit inclusief. Wanneer je Quinta slechts een paar uur inhuurt komt er € 200 bovenop de uurprijs voor het afnemen van de DVD met alle bewerkte beelden Je kunt met deze foto’s doen wat je zelf wilt. Laat je budget het bijvoorbeeld niet toe bij mij een album te bestellen dan kun je deze dus eventueel zelf maken.

Trouwalbum: inclusief bij standaardpakket / € 250,- tot € 375 wanneer je kiest voor ‘fotografie per uur’
Een groot digitaal album met een linnen kaft (30x45cm), liggend formaat met kleurenfoto’s, zwart-wit en/of sepia afdrukken erbij kost € 250.- extra.
Eenzelfde formaat album maar dan de luxe variant (ik zal de voorbeelden laten zien bij onze eerste afspraak) op dik naadloos fotopapier met lederen kaft kost € 375.- extra.
Fotoalbums zijn er echter in 1001 verschillende soorten en maten en dus varieert de prijs. Deze wordt gebaseerd op jullie voorkeur, dit zullen we tijdens onze kennismaking doorspreken.

Ouderalbum
Ik verzorg ouderalbums met een selectie van het trouwboek waarmee ook jullie ouders trots langs kennissen en vrienden kunnen gaan! Een handzaam formaat van 10x15cm met flexibele bladen en kaft kost € 25,- per boekje. Een luxere variant met een linnen of lederen kaft en dikke fotobladen van 20x30cm kost € 79,-.

Webalbum – gratis bij elke bestelling als je dit wenst
Voor jullie en jullie gasten plaats ik alle foto’s (of een vooraf besproken selectie) op een afgeschermd deel van mijn website. Jullie kunnen dan de foto’s snel bekijken en men kan ze bestellen als afdruk, digitaal of bijvoorbeeld op canvas zonder dat jullie nog maanden met dit uitzoekwerk belast worden. Deze optie is gratis. Huur je mij (bijvoorbeeld) slechts 2 uren in voor jullie bruiloft en neem je geen DVD met alle beelden af, bedenk je dan dat alle foto’s die je via dit webalbum te zien krijgt per stuk dienen te worden afgerekend. Oftewel dit webalbum is vooral bedoeld voor jullie gasten (zij betalen online voor het bestellen van een paar afdrukken en jullie hebben hier dan geen omkijken naar). Neem zelf dus altijd een DVD af voor € 200,- wanneer je niet voor het complete pakket kiest.

Trouwkaart – op aanvraag
Natuurlijk is het erg leuk om als trouwkaart ook mooie foto’s te maken voorafgaand aan de grote dag. Meteen een mooie gelegenheid om alvast aan jullie bruidsfotograaf te wennen! Maak een afspraak en we gaan op pad! Prijzen afhankelijk van de bestelling van jullie trouwdag, mail me gerust even voor een offerte.

Bedankkaartjes – op aanvraag
Ook na afloop van de bruiloft is het leuk om een mooie foto als bedankkaart te drukken. Dit kan ik voor jullie regelen, vraag naar de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek.

Overige opties – op aanvraag
Natuurlijk ziet elke trouwdag er anders uit en hebben verschillende mensen verschillende ideeen. Schroom dus niet om vrijblijvend contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden die hierboven niet beschreven worden.

Facturatie en aanbetaling
Wanneer de keuze op Qpictures is gevallen en jullie mij vragen de datum te reserveren, wordt een factuur van € 250,- (digitaal) verzonden. Deze dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn, waarna jullie zeker weten dat de huwelijksdag gereserveerd is. De overige kosten worden na afloop van de bruiloft voldaan. Voor tussentijdse annuleringen zie de algemene voorwaarden.

Visagie
Qpictures adviseert je contact op te nemen met Olga Coppens van LUX skinstudio in Gilze. Niet alleen voor je bruidsmake-up, maar zeker al een paar maanden eerder. Zo kan zij je voortijdig voorzien van de juiste tips & tricks om stralend op jouw mooiste dag te verschijnen! Het is namelijk belangrijk (mocht je dat nog niet doen) tijdig te beginnen met het verzorgen van je gezichtshuid, zodat je make-up op de bruiloft 100% tot zijn recht komt.

 

 

 

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!