Strandhuwelijk Kees & Lisette

Gepubliceerd juli 2, 2016 by Quinta Theeuwes

Kees en Lisette wilden graag een zonnige bruiloft op hun eigen strandje in de achtertuin in Rijsbergen en kozen 1 juli als trouwdatum. De regen kwam echter met liters tegelijk uit de hemel vallen gisteren. Dat was even slikken…! Tijdens de plechtigheid was het weer echter prachtig! De blote voetjes in het zand, de prachtige witte stoelen met gasballonnen, een heerlijk ontspannen sfeer en een stralend bruidspaar: alles klopte. Het was dan ook een prachtige dag waar ik met veel plezier deel van uit heb gemaakt en ik hoop dat mijn fotoverslag dat bevestigt! Kees en Lisette: heel veel geluk!

Meer foto’s bekijken en bestellen? Klik hier.

 Meer foto’s bekijken en bestellen? Klik hier.

Vond je deze foto’s omdat je zocht op bruidsfotografie, bruidsreportage, zwangerschapsfotografie, newbornshoot, bolle buiken shoot, familieportret/familiefoto op lokatie in Breda, Oosterhout, Gilze, Bavel, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht of Rijsbergen? Of ben je op zoek naar een fotograaf met een grote eigen fotostudio? Dan zit je bij Quinta goed! Kijk eens onder ‘portfolio‘ en neem contact op met mij voor meer informatie. Mail naar info@Qpictures.nl of bel 06-43831409. Ik kan meer dan 10 man kwijt in mijn fotostudio dus ook grote groepen zijn welkom!

 

 

Ik ben onder andere werkzaam in Breda, Oosterhout, Gilze, Bavel, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht, Gilze, Rijen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Zevenbergen, Wagenberg, Dorst, Langeweg, Terheijden, Dongen, Molenschot, Hulten, Chaam, Galder, Zundert en Rijsbergen maar natuurlijk is het geen probleem om wat verder te moeten reizen.

No Response to “Strandhuwelijk Kees & Lisette”

Leave a Comment

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!