Portret fotografie

In de fotostudio in Breda of Rijsbergen, bij jou thuis of op locatie: portretfoto’s maken we zoals jij het wilt.

Fotoshoot
Bedenk vooraf of je het leuk vindt om studiofoto’s te laten maken of dat je juist liever ergens buiten of op een andere locatie foto’s wilt laten maken. We maken foto’s in diverse poses met (als jij dat wilt) verschillende kledingstukken. Je kunt ook met een zelf meegenomen accessoire zoals een muziekinstrument, een grote bloem of met een fiets bijvoorbeeld poseren als je dat leuk vindt. Een fotosessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Klik op tarieven om meer te lezen over de kosten.

We spreken af in de studio of bij de buitenlokatie en gaan dan aan de slag. Het is niet eng of moeilijk; we kletsen gewoon wat en de rest gaat vanzelf!

Kleding
Je draagt waar je je goed in voelt en wat je zelf leuk vindt staan. Hier zijn geen regels voor: een spijkerbroek is altijd goed, te drukke kleding (met stippen of smalle strepen, etc.) minder. Komen jullie met het hele gezin? Stem je kleding dan een beetje op elkaar af en draag dus niet allemaal een andere kleur. Liever allemaal lichte kleuren of allemaal met een kleurig detail in dezelfde kleur bijvoorbeeld.

Geef een fotoshoot cadeau!
Je kunt iemand natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen! Kies bijvoorbeeld voor het basispakket van € 75,- zodat er foto’s worden gemaakt die hij of zij later via deze site zelf kan bijbestellen. Een kadobon bestel je eenvoudig via het formulier op de contactpagina.

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!