Portfolio

Qpictures verzorgt diverse foto opdrachten. Bruiloften, studiofotografie, zwangerschapshoots, newbornshoots, loveshoots en bijvoorbeeld ook foto’s van de hond of kat. Via het menu ‘portfolio’ kun je navigeren om voorbeeldfoto’s te zien.

Je kunt ook veel foto’s vinden onder ‘nieuws‘ en op de facebookpagina. Zo krijg je een beeld van de stijl van Qpictures, waarna je geheel vrijblijvend contact op kunt nemen voor meer informatie.

Een kinderfeestje organiseren was nog nooit zo makkelijk
Ontvangst met ranja en een koekje (of neem je taart mee dan serveren wij hem uit) gevolgd door een uitgebreide fotoshoot van de kids. Compleet met verkleedkist. Daarna doen we spelletjes of gaan we knutselen in de speciaal daarvoor ingerichte ruimte in Rijsbergen. Er kan ook een cateraar worden ingehuurd: het kinderfeestje van uw zoon of dochter organiseren was nog nooit zo makkelijk! Mail naar info@qpictures.nl of bel 06-43831409 voor een prijsopgaaf.

Fotoshoot vrijgezellendag / Model voor één dag
Wat is er nu leuker dan de vrijgezellendag van je vriendin starten met een glaasje bubbels, vervolgens lekker make-uppen en dan met z’n allen op de foto? Uiteraard worden behalve groepsfoto’s ook individuele foto’s gemaakt die achteraf online te bekijken zijn. Er wordt ook gecaterd, dus highwine, hightea, sushi of pizza: je kunt het programma zo compleet maken als je zelf wilt. Mail naar info@qpictures.nl of bel 06-43831409 voor een prijsopgaaf.

Lezing evenement of nieuwsfoto’s?
Ben je op zoek naar een fotograaf voor het maken van foto’s tijdens een evenement? Voor nieuwe foto’s voor het LinkedIn profiel of intranet van uw medewerkers? Neem dan contact op vraag een offerte aan. Studiofotografie op lokatie is ook mogelijk; handig voor als alle medewerkers op de foto gaan. Kijk ook een naar mijn portfolio Publicaties – Reclame en neem contact op voor het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte.

Bestellen
Was je bij een bruiloft waar Quinta de foto’s maakte en wil je graag de foto’s bekijken? 
Klik dan op bestellen bovenin het menu. Hier vind je ook de foto’s van een shoot die je hebt laten maken wanneer je hebt gekozen voor het basispakket.

Geef een fotoshoot cadeau!
Je kunt iemand natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen! Klik op contact voor meer informatie.

Prijzen
Voor prijzen klik je hier.

Bij Qpictures kun je terecht voor diverse fotoshoots zoals portretfotografie, een zwangerschapsshoot, baby/newbornshoot, vriendinnenshoot, fotofeestje kinderverjaardag, kidsshoots en familieshoots.
Meer foto’s zien? Kijk dan onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!