Portfolio

Qpictures verzorgt diverse foto opdrachten maar is gespecialiseerd in bruidsfotografie en portretfotografie. Wij hebben ook een grote fotostudio in Rijsbergen waar je lekker zonder jas met een mooie achtergrond op de foto kunt. Alleen of met het hele gezin. Via het menu ‘portfolio‘ kun je navigeren om voorbeeldfoto’s te zien.

Je kunt ook veel foto’s vinden op de facebookpagina. Zo krijg je een beeld van de stijl van Qpictures, waarna je geheel vrijblijvend contact op kunt nemen voor meer informatie.

Gaan jullie trouwen?
Gefeliciteerd! Ik kom graag vrijblijvend langs om jullie dag door te spreken, mijn voorbeeldalbums te laten zien en een prijsopgave te maken. Voor algemene informatie over mijn tarieven kijk je alvast even hier.

Willen jullie een nieuwe, spontane gezinsfoto?
Een foto van jullie gezin is niet alleen leuk voor boven je eigen bed, het is ook het leukste kado wat je aan opa en oma at is er nu leuker dan de vrijgezellendag van je vriendin starten met een glaasje bubbels, vervolgens lekker make-uppen en dan met z’n allen op de foto? Uiteraard worden behalve groepsfoto’s ook individuele foto’s gemaakt die achteraf online te bekijken zijn. Er wordt ook gecaterd, dus highwine, hightea, sushi of pizza: je kunt het programma zo compleet maken als je zelf wilt. Mail naar info@qpictures.nl of bel 06-43831409 voor een prijsopgaaf.

Lezing evenement of nieuwsfoto’s?
Ben je op zoek naar een fotograaf voor het maken van foto’s tijdens een evenement? Voor nieuwe foto’s voor het LinkedIn profiel of intranet van uw medewerkers? Neem dan contact op vraag een offerte aan. Studiofotografie op lokatie is ook mogelijk; handig voor als alle medewerkers op de foto gaan. Kijk ook een naar mijn portfolio Publicaties – Reclame en neem contact op voor het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte.

Geef een fotoshoot cadeau!
Je kunt iemand natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen! Klik op contact voor meer informatie.

Prijzen
Voor prijzen klik je hier.

Bij Qpictures kun je terecht voor diverse fotoshoots zoals portretfotografie, een zwangerschapsshoot, baby/newbornshoot, vriendinnenshoot, fotofeestje kinderverjaardag, kidsshoots en familieshoots.
Meer foto’s zien? Kijk dan onder portfolio of ga naar mijn facebookpagina.

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!