Over Qpictures

Ik op míjn grote dag.

Wie is Quinta?
Ik begon lang geleden als freelancefotograaf en ben inmiddels gespecialiseerd in bruidsfotografie en portretfotografie. Ik werk door het hele land, met name door het fotograferen van bruiloften kom ik overal. Studiofoto’s maken we in Breda/Rijsbergen, waar ik een grote studio heb. Grote groepen (vaak familie of vrijgezellenfeesten) fotograferen is voor mij dus geen enkel probleem! In de studio maak ik ook foto’s van kinderen, newborns, broers en zussen: you name it!

Ik ben 40 jaar en weet sinds juni 2015 zelf ook hoe het is om ‘de bruid te zijn’: geweldig! Na zoveel bruiloften als fotograaf meegemaakt te hebben is het erg leuk om zelf nu écht ervaringsdeskundige te zijn. Mijn man Menno en ik hebben een dochter en een zoon.

Ook enthousiast geworden om bij mij op de foto te gaan?
Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak, voor een offerteaanvraag of gewoon om een vraag te stellen. Je kunt me boeken voor allerlei soorten opdrachten en ik verkoop ook met grote regelmaat kadobonnen zodat je iets unieks hebt om weg te geven! Ik hoor je graag!

 

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!