Newbornshoot

Newbornfoto’s worden bij voorkeur bij jou thuis gemaakt zodat je baby lekker in zijn of haar eigen omgeving is.

Meer foto’s zien? Kijk dan onder de diverse berichtjes onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Newbornfotografie
Bedenk vooraf of je het leuk vindt om foto’s te laten maken met een egale achtergrond (zoals diverse dekens die ik meeneem) of dat je het leuker vindt als de kleine in zijn eigen kamertje of op jullie bed ligt. We maken foto’s zolang jullie baby het leuk vindt, dat is meestal niet langer dan 60 tot maximaal 90 minuten. Soms hebben we geluk en valt de kleine in slaap, dan kun je ‘eindeloos’ met bloemen, knuffels etc. aan de gang. Zorg dat je kleine een volle buik heeft en dat het lekker warm is binnen, dan voelt hij zich lekker ontspannen. Ik laat de kleine graag ‘zichzelf zijn’ en ben daarom niet jouw fotograaf als je op zoek bent naar ‘Anne Geddes achtige foto’s’ met 100 mutjes, poses etcetera. Ik hou het liever natuurlijk en laat jouw baby zo veel mogelijk met rust. Mijn ervaring is dat meer poespas niet nodig is om een prachtige fotoserie te krijgen van jullie newborn.

Klik op tarieven om meer te lezen over de kosten.

Kleding
Laat de kleine dragen wat jij leuk vindt en wat lekker zit. Liefst geen prints en geen teksten op het shirtje. Alleen een wit rompertje is mooi, helemaal bloot in een doek is ook lief en natuurlijk kun je een mutsje klaarleggen, leuke knuffels en bijvoorbeeld een naamtrein of zijn/haar geboortekaartje.

Geef een fotoshoot cadeau!
Ken je iemand die zwanger is of net bevallen is; geef haar dan een fotoshoot cadeau! Ook kersverse vaders smelten wanneer ze foto’s van hun eigen kleine baby in een mooie lijst aan de muur kunnen hangen. Kies bijvoorbeeld voor het basispakket van € 75,- zodat er foto’s worden gemaakt die men later via deze site zelf kan bijbestellen. Een kadobon bestel je eenvoudig via het formulier op de contactpagina.

Kosten
Klik op tarieven bovenin het menu om de tarieven te bekijken.
Meer foto’s zien? Kijk dan onder de diverse berichtjes onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!