Familie portretten

Een familieportret maken we in de studio in Breda/Rijsbergen of ergens buiten. Het kan allemaal bij Qpictures. We maken de foto’s zoals jullie dit willen.

Familieportretten

Familieportretten
Afbeelding 18 van 25

Meer foto’s zien? Kijk dan onder de diverse berichtjes onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Fotoshoot
Bespreek van tevoren met je familie of jullie studiofoto’s willen laten maken of dat jullie liever ergens buiten op de foto worden gezet. Natuurlijk zijn we dan wel afhankelijk van het weer. We maken foto’s in diverse poses. Een fotosessie duurt ongeveer 1 uur. Klik op tarieven om meer te lezen over de kosten.

Kleding
Je draagt waar je je goed in voelt en wat je zelf leuk vindt staan, maar stemt dit vooraf wel met de rest van de groep af. Er zijn geen regels voor kleding, maar het is wel leuk als jullie bijvoorbeeld allemaal een witte of juist zwarte blouse aanhebben, of allemaal dragen wat je wilt maar wel een detail in dezelfde kleur dragen. Probeer gewoon een aantal dingen uit als je dit leuk vindt. Een spijkerbroek is altijd goed, te drukke kleding (met stippen of kleine strepen, etc.) is minder geschikt. Voor kinderen geldt dat felle kleuren leuk zijn maar dat hele drukke prints en teksten op kleding afleidt van waar het werkelijk om gaat.

Geef een fotoshoot cadeau!

Je kunt iemand natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen! Kies bijvoorbeeld voor het basispakket van € 75,- zodat er foto’s worden gemaakt die ze later via deze site zelf kunnen bijbestellen. Een kadobon bestel je eenvoudig via het formulier op de contactpagina.

Kosten
Klik op tarieven bovenin het menu om de tarieven te bekijken.
Meer foto’s zien? Kijk dan onder de diverse berichtjes onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!