Drie schoonzussen tegelijk zwanger!

Gepubliceerd mei 29, 2016 by Quinta Theeuwes

Linda, Olga en Danielle, drie schoonzussen die tegelijkertijd zwanger zijn. Hoe bijzonder is dat?! Dat wilden ze graag vastgelegd hebben en dus gingen we samen op pad om een gezellige shoot in het bos te hebben. En inmiddels is het aftellen tot de eerste kleine geboren wordt want Linda is de 40 weken inmiddels al gepasseerd 🙂

 

 

 

Vond je deze foto’s omdat je zocht op zwangerschapsfotografie, bolle buiken shoot, familieportret/familiefoto op lokatie in Breda, Antwerpen, Gilze, Bavel, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht of Rijsbergen? Of ben je op zoek naar een fotograaf met een grote eigen fotostudio? Dan zit je bij Quinta goed! Kijk eens onder ‘portfolio‘ en neem contact op met mij voor meer informatie. Mail naar info@Qpictures.nl of bel 06-43831409. Ik kan meer dan 10 man kwijt in mijn fotostudio dus ook grote groepen zijn welkom!

 

Ik ben onder andere werkzaam in Breda, Oosterhout, Gilze, Bavel, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht, Gilze, Rijen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Zevenbergen, Wagenberg, Dorst, Langeweg, Terheijden, Dongen, Molenschot, Hulten, Chaam, Galder, Zundert en Rijsbergen maar natuurlijk is het geen probleem om wat verder te moeten reizen.

 

No Response to “Drie schoonzussen tegelijk zwanger!”

Leave a Comment

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!