Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf. Quinta verzorgt de fotografie van jullie bruiloft van begin tot eind en maakt hiervan een prachtig trouwalbum in elke gewenste stijl. 

Proficiat met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die jullie trouwdag vastlegt en hebben de website van Quinta Post-Theeuwes gevonden. De eerste stap is gezet. Op deze pagina kunnen jullie alvast voorbeeldfoto’s bekijken van andere bruidsparen. Neem na het bekijken van de foto’s vrijblijvend contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek (in Breda, in Rijsbergen of bij jullie thuis) nemen we jullie wensen door en kunnen jullie alvast kennismaken met jullie mogelijke bruidsfotograaf. Dit gesprek verplicht jullie uiteraard tot niets.

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie
Afbeelding 9 van 106

Meer foto’s zien? Kijk dan onder de diverse berichtjes onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Het is van belang dat jullie – naast de overtuiging dat het met de foto’s en het album meer dan goed komt bij Quinta – een goed gevoel hebben bij jullie bruidsfotograaf. Zij is in de meeste gevallen de hele dag aanwezig dus een zekere klik is echt van belang. Maak daarom een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Omdat elke bruiloft anders is en elk bruidspaar andere wensen heeft, nemen we tijdens deze kennismaking jullie wensen door en jullie kunnen vragen wat jullie maar willen.

Tips
We nemen dan ook de planning van de bruiloft door, voor zover deze dan al bekend is. De belangrijkste fotografie momenten worden besproken en Quinta kan jullie van de nodige tips voorzien om jullie dag goed voorbereid tegemoet te gaan. Denk bijvoorbeeld aan ‘Willen jullie groepsfoto’s van beide families? Gezinnen apart? Jaarclubs? Maak dan vooraf een lijstje zodat je alle samenstellingen hebt die je wilt.’

VoorbeeldalbumsBruidsfotograaf breda brabant bruidsfotografie fotoalbum familieportret quinta Post theeuwes fotograaf2
We bespreken of jullie de foto’s alleen op DVD aangeleverd willen krijgen of ook een album willen afnemen. En wat voor uiterlijk het album moet hebben (dikke bladen, dunnen bladen, soort kaft, etc, wat jullie maar willen). Quinta neemt dan ook diverse voorbeeldalbums mee.

 

Bruidsfotograaf breda brabant bruidsfotografie fotoalbum familieportret quinta Post theeuwes fotograaf1

Qpictures legt jullie vast zoals jullie echt zijn
De boeking leggen we vast en er volgt later een bevestigingsfactuur ter grootte van de helft van het totaalbedrag (zie tarieven voor meer informatie). Zo weten zowel jullie als Quinta zeker dat jullie trouwdag gereserveerd is. In de aanloop naar de bruiloft houden we indien gewenst contact over leuke locaties voor de trouwreportage, de planning van de dag en kunnen jullie vragen wat jullie maar willen. Op de dag zelf is Quinta ruim op tijd aanwezig en gaat zij lekker haar gang. Quinta maakt een verslag van de dag en is dus onopvallend aanwezig. Maak je dus vooral geen zorgen over de foto’s: Quinta is erbij, ze ziet alles en mist geen moment!

 

Bruidsreportage
Bijna elk bruidspaar wil naast foto’s van het opmaken en aankleden van de bruid, de plechtigheid en het aansnijden van de taart of het borrelen met champagne, ook een bruidsreportage. De manier waarop deze reportage plaatsvindt is natuurlijk geheel aan jullie zelf. Wandelen jullie vaak in een park of bos en ‘hebben jullie daar echt iets mee’, dan kan dat genoeg zijn voor een mooie reportage. Maar als jullie denken ‘ik vind het allemaal veel te stijf, doe mij maar iets geks’ dan kan dat natuurlijk ook. Denk voorafgaand aan het kennismakingsgesprek alvast na over mogelijke locaties (niet meer dan twee locaties is een tip, dat geeft veel te veel stress tijdens jullie dag, neem je tijd voor de foto’s!) en over de soort foto’s die jullie willen.

Planning
Of jullie willen dat Quinta er vanaf het begin van de bruiloft tot aan het einde van de dag bij is of alleen tijdens de plechtigheid en reportage: it’s all up to you. Klik op tarieven om meer informatie te lezen over de kosten.

Enthousiast geworden? 
Neem contact op en maak een afspraak om kennis te maken. Eerst meer foto’s zien? Kijk dan onder de diverse berichtjes onder nieuws of ga naar mijn facebookpagina.

Visagie
Qpictures adviseert je contact op te nemen met Olga Coppens van LUX skinstudio in Gilze. Niet alleen voor je bruidsmake-up, maar zeker al een paar maanden eerder. Zo kan zij je voortijdig voorzien van de juiste tips & tricks om stralend op jouw mooiste dag te verschijnen! Het is namelijk belangrijk (mocht je dat nog niet doen) tijdig te beginnen met het verzorgen van je gezichtshuid, zodat je make-up op de bruiloft 100% tot zijn recht komt.

 

 

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!