Bolle buiken

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Binnen niet al te lange tijd krijg je een prachtige bolle buik, of misschien heb je deze al. Zwanger zijn is zo bijzonder, die periode wil je toch vastleggen?


Periode

Een portret met een prachtige zwangere buik, om nooit meer te vergeten. Niets is zo mooi aan de muur als een foto van jullie eigen geluk! Bij voorkeur maken we de foto’s rond de 36 weken, dan is je buik mooi rond.

Duur
Een bolle-buiken reportage duurt ongeveer een uur. Het ligt er een beetje aan hoeveel je als zwangere vrouw aankunt en hoe vaak je eventueel wilt wisselen van kleding. We nemen er de tijd voor. De foto’s worden in principe in de fotostudio in Breda gemaakt.

Kleding

Jij kiest wat je wilt dragen, denk er vooraf wel aan dat je geen strakke kleding draagt tot een paar uur voor de shoot want anders krijg je strepen op je buik. Neem een knuffeltje mee of iets anders wat je alvast gekocht hebt voor in de kamer/wiegje van de kleine zodat we dat ook vast kunnen leggen in combinatie met je mooie buik. Natuurlijk kun je je man of vriend meenemen zodat jullie ook  ‘met z’n 3-en’ op de foto kunnen worden gezet. Zorg er dan voor dat jullie kleding een beetje op elkaar is afgestemd.

Afspraak
Neem vrijblijvend contact op voor vragen en het maken van een afspraak en kijk onder tarieven voor de kosten. Eerst meer foto’s zien? Ga dan naar mijn facebookpagina.

Geef een fotoshoot cadeau!
Je kunt iemand die zwanger is natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen! Kies bijvoorbeeld voor het basispakket van € 75,- zodat er foto’s worden gemaakt die zij later via deze site zelf kan bijbestellen. Een kadobon bestel je eenvoudig via het formulier op de contactpagina.

Meer foto’s zien van bolle buiken / zwangerschapsfotografie? Ga dan naar mijn facebookpagina.

 

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!