‘Bolle buiken shoot’ Linda (& Koen ;-)

Gepubliceerd mei 25, 2016 by Quinta Theeuwes

Linda en Koen verwachten zeer binnenkort hun eerste kindje en ik mocht die prachtige buik vastleggen in het Mastbos te Breda. Het werd een gezellige shoot waar de liefde vanaf straalt. Linda en Koen: veel plezier met de foto’s en vooral veel geluk met de kleine straks!

 

Vond je deze foto’s omdat je zocht op zwangerschapsfotografie, bolle buiken shoot, familieportret, familiefoto op lokatie in Breda, Gilze, Bavel, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht, Prinsenbeek of Rijsbergen? Of ben je op zoek naar een fotograaf met een grote eigen fotostudio? Dan zit je bij Quinta goed! Kijk eens onder ‘portfolio‘ en neem contact op met mij voor meer informatie. Mail naar info@Qpictures.nl of bel 06-43831409. Ik kan meer dan 10 man kwijt in mijn fotostudio dus ook grote groepen zijn welkom!

 

Ik ben onder andere werkzaam in Breda, Oosterhout, Gilze, Bavel, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht, Gilze, Rijen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Zevenbergen, Wagenberg, Dorst, Langeweg, Terheijden, Dongen, Molenschot, Hulten, Chaam, Galder, Zundert en Rijsbergen maar natuurlijk is het geen probleem om wat verder te moeten reizen.

No Response to “‘Bolle buiken shoot’ Linda (& Koen ;-)”

Leave a Comment

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!