Bestellen

Heeft Quinta de foto’s gemaakt van jullie vrijgezellenfeest? Van je dochters kinderfeestje, een bruiloft, promotie, lezing of ander evenement waar je was? Of hebben jullie een loveshoot gehad of familieportret laten maken en wil je de foto’s bekijken en bestellen? Klik dan hieronder op de link en log in met het wachtwoord dat jullie ontvangen hebben. Je kunt dan heel eenvoudig de foto’s bestellen in de webwinkel van Oypo en krijgt de foto’s dan thuis gestuurd (of in je mailbox bij het bestellen van digitale fotobestanden).

 

Bekijk hier alle foto’s van Quinta die op dit moment bij te bestellen zijn.
(Klik op de foto van de gebeurtenis, dan op ‘onderliggende map’ en voer dan het wachtwoord in).

 

Geen wachtwoord ontvangen?
Neem dan contact op met degene die het vrijgezellenfeest, kinderfeest of andere bijeenkomst organiseerde om te vragen naar het wachtwoord, of mail naar info@Qpictures.nl.

 

Kwam je op mijn website omdat je zocht naar vrijgezellenfotoshoot Breda? Of fotograaf kinderfeestje Breda of Rijsbergen? Dan zit je hier helemaal goed! Neem contact op via info@Qpictures.nl of via 06-43831409 en vertel waar je naar op zoek bent! Quinta organiseert vrijgezellenshoots inclusief uitgebreid make-uppen en ‘glamourkleding’ compleet met bubbels, hightea en/of highwine voor elk budget. Ook organiseert Quinta kinderfeestjes met een kidsshoot (inclusief grote verkleedpartij :-), oud Hollandse spelletjes en ter afsluiting taart, frietjes of pannenkoeken. De kinderen beleven een geweldige ochtend/middag, de ouders van de jarige kunnen achterover leunen en alle ouders kunnen na afloop online de resultaten van de shoot bekijken.