Bedankkaartjes bruiloft

Gepubliceerd december 18, 2014 by Quinta Theeuwes

Vandaag voor de tweede keer via een bevriende fotograaf een leuke opdracht gekregen: het maken van de bedankkaartjes voor een bruidspaar. Zij fotografeert, stuurt mij op de betreffende trouwdag een aantal foto’s toe per mail en ik maak er een uniek bedankkaartje van. Gauw af laten drukken bij de snelservice, in de auto naar de feestlokatie ‘et voila’: aan het einde van het feest krijgt iedereen een mooie bedankkaart mee naar huis uit naam van het bruidspaar. Leuk toch?!

 

 

 

Kwam je op mijn website omdat je zocht naar bruidsfotograaf Brabant? Of fotograaf bruiloft Breda e.o.? Dan zit je hier helemaal goed! Neem contact op via info@Qpictures.nl of via 06-43831409 en vertel over jullie trouwplannen!

Quinta organiseert ook vrijgezellenshoots/glamourshoots inclusief kappen en visagie. Compleet met bubbels, hightea en/of highwine voor elk budget. Ook organiseert Quinta kinderfeestjes met een kidsshoot (inclusief grote verkleedpartij :-), oud Hollandse spelletjes en ter afsluiting taart, frietjes of pannenkoeken. Alle kinderen een super herinnering aan jullie feestje!

Ook voor bruiloften, zwangerschapsshoots, newbornfotografie en cake-smashes ben je bij Quinta aan het juiste adres!

No Response to “Bedankkaartjes bruiloft”

Leave a Comment

Waarom Qpictures?

Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar: Qpictures legt je vast zoals je bent.

Geef een fotoshoot cadeau!

Bestel je kadobon direct per email.

Volg Qpictures

Facebooktwitterlinkedin

Snel contact

Stuur een email voor vrijblijvende informatie!